Gedreven interim projectbegeleider met interesse voor cultuur, mensen en transparante communicatie. Uitdagende opdrachten en complexe situaties? Daar zet ik als leeuwin graag mijn tanden in!

Wie ben ik

Leeuwinterim is de bedrijfsnaam van de eenmanszaak van Chantal van Leeuwen. Als ZZP’er zal ik je dus persoonlijk terzijde staan. Dat betekent directe communicatie en samenwerking, zonder overhead. Kernwoorden die mij typeren zijn: energiek, doorzetter, zelfstandig, besluitvaardig, generalist, onconventioneel, hardwerkend en creatief.

De projecten waar mijn voorkeur naar uitgaat zijn complex en afwisselend en ik werk het liefst in platte organisaties met informele communicatielijnen. In meer hiërarchische organisaties zal ik mij met respect voor verhoudingen en status bewegen, zonder mij daardoor te laten beperken. Communiceren doe ik met gemak in alle lagen van een organisatie.

Mijn interessen en voorkeuren

Vanuit mijn persoonlijke interesse zou ik graag – seniore – opdrachten in kunst en cultuur gegund krijgen. Organisaties die zich bezighouden met muziek, dans, theater en kunst hebben bij mij dus een streepje voor. Maar ook thema’s als upcycling, interieur, natuur, (bio/vegan) food, duurzaamheid, fitness en reizen spreken me aan.